Published On: lun, Feb 6th, 2012

Seful spionilor: Mihai Răzvan Ungureanu, noul premier

Share This
Tags

Dupa ce la inceputul zilei, Emil Boc si-a dat demisia din functia de prim-ministru al Romaniei, Catalin Predoiu a fost numit, imediat, in functia de premier interimar.

Presedintele Traian Basescu a avut astazi intrevederi cu partidele politice, anuntand luni seara, la Palatul Cotroceni, ca prim-ministrul agreat este Mihai Razvan Ungureanu.

“Romania se indreapta catre instalarea imediata a unui nou guvern cu acordul Parlamentului, desigur. A fost agreata desemnarea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim-ministru. Va incepe de maine preluarea cabinetului. Un nou guvern trebuie sa marcheze un nou inceput asezat pe succesele guvernului anterior. Prioritate numarul 1 a noului guvern este efortul de a restabili treptat nivelul de trai al romanilor care au suportat greu factura proceselor de re-echilibrare macro-economica a Romaniei”, a declarat presedintele Traian Basescu.

Mihai Razvan Ungureanu a sustinut, dupa seful statului, un discurs, la Palatul Cotroceni, in care a prezentat, printre alte, obiectivele pe termen scurt si mediu, precizand ca prioritatea sa este „stabilitatea economica si politica a Romaniei.“

Comentarii

comentariu

About the Author

-