Published On: Soare, Feb 26th, 2012

Meci greu cu Ploiestiul – CSM Ploiesti – HC Dunarea Braila

Share This
Tags

Marti, 28 februarie, are loc etapa a XVII-a din Liga Nationala de Handbal feminin in care echipa locala, HC Dunarea Braila joaca in deplasare pe terenul celor de la CSM Ploiesti.

in momentul de fata, echipa condusa de Gheorghe Ionescu face orice pentru a se salva de la retrogradare si se pare ca remiza pe care au avut-o in etapa trecuta pe terenul celor de la Zalau a dat aripi echipei prahovene, meciul cu Braila anuntandu-se a fi unul dificil pentru echipa antrenata de Ioan Baban.

In prezent echipa prahoveana se afla pe locul 11 cu 12 puncte si 16 meciuri disputate pe cand echipa HC Dunarea Braila se afla pe locul 5 cu 19 puncte si cu doar 14 meciuri disputate, restante fiind intalnirile cu HCM Baia Mare si Cetate Devatrans.

Confruntarea dintre cele doua echipe va avea loc marti 28 februarie la Sala Plopeni, meciul fiind supravegheat de cuplu de arbitri bucuresteni Sorin Dinu si Constantin Din. Fluierul de star se va da incepand cu orele 18.00 si va fi transmis in direct de catre Digi Sport.

Etapa a XVII-a – 28.02.2012

Univ. Jolidon Cluj – SCM Craiova – orele 18.00

HCM Roman – ASC Corona 2010 Brasov – orele 17:00

CSM Cetate Devatrans – HCM Baia Mare – orele 19:00

Comentarii

comentariu

About the Author

-