Published On: lun, Feb 13th, 2012

MAI si MAPN, gata sa intervina pentru oamenii izolati

Share This
Tags

In cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, care a avut loc ieri, 13 februarie, presedintele acestuia, domnul Dumitru Popa a solicitat sefilor structurilor MAI si MApN sa pregateasca echipe pentru interventia in in localitatile care se confrunta cu cantitati mari de zapada.

Astfel, s-a luat hotararea ca 100 de militari apartinand unitatilor Brigazii 10 Geniu se vor deplasa in comuna Ciocile si in satul Chichinetu, 21 de angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si 21 de angajati ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi se vor deplasa in localitatea Drogu, comuna Galbenu. Cele trei echipe merg sa sprijine Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta din localitatile respective si vor participa la deblocarea gospodariilor de zapada, in special acolo unde locuiesc persoane varstnice, bolnavi.

O echipa formata din patru angajati ISU si un asistent medical se deplaseaza in localitatea Pribeagu, comuna Rosiori, unde un batran in varsta de 93 de ani, cu retentie urinara necesita interventie de specialitate. Presedintele Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Rosiori a incercat de ieri sa deszapezeasca drumul comunal care face legatura dintre localitatea Coltea si Pribeagu. Cu tot efortul echipelor SVSU nu s-a reusit deblocarea acestuia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-