Published On: joi, Feb 9th, 2012

Locuri de munca vacante in strainatate prin programul EURES

Share This
Tags

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta persoanelor care doresc sa ocupe un loc de munca in UE/SEE faptul ca, la aceasta data, prin intermediul retelei EURES, sunt puse la dispozitie 667 locuri de munca vacante de catre angajatorii din Austria, Germania, Norvegia, Danemarca, Belgia si Republica Ceha.

Astfel, in Austria sunt disponibile 20 de locuri de munca, toate pentru meseria de drujbist. Pentru aceste posturi, termenul limita pentru aplicare  este 1 martie 2012 si se solicita cunostinte de limba germana.

Germania ofera 564 de locuri de munca, dintre care 16 posturi pentru medici, avand ca termen-limita pentru aplicare data de 12 martie 2012, 76 de posturi pentru asistenti medicali/asistenti geriatrie/ingrijitori persoane in varsta, cu acelasi termen-limita pentru aplicare, 12 martie.

In plus, nemtii cauta persoane disponibile pentru ocuparea a 30 de posturi de sudori (termen – 12 martie), au 36 de posturi vacante in meseria de mecanic/specialist in mecatronica (termen – 12 martie), 56 de locuri pentru electronisti/electricieni (termen – 12 martie).

De asemenea, se mai cauta 68 de soferi de camion/masina de mare tonaj, 36 de stivuitoristi, 24 de bucatari, 38 de specialisti in domeniul hotelier/gastronomic, 16 agenti call-center, 44 de specialisti in Software, 56 de ingineri (specializare in domeniul ingineriei electrice, automatice, mecanice), 34 de ingineri de proiectare si 34 de lucratori CNC (metal sau plastic) – frezor/strungar/slefuitor/programator, toate posturile avand ca termen-limita de aplicare 12 martie 2012.

Norvegia are in oferta de munca pentru straini numai 18 posturi, dintre care 7 pentru ingineri – activitati specifice de inginerie (mecanica, tehnica, electrica, proces, foraj) si se mai cauta un inginer control sistem. Pentru aceste 8 posturi, ultima zi de aplicare este 29 februarie. De asemenea, in Norvegia se mai cer 5 persoane pentru ocuparea posturilor de inginer electrician si 5 ingineri automatisti, posturi pentru care se pot depune CV-uri pana la data de 28 februarie, avand nevoie de cunostinte avansate de limba engleza.

Danemarca ofera 25 de locuri pentru stagiari/lucratori calificati in ferme de crestere a animalelor, sere, ferme de cultivare legume/fructe, pentru care temenul-limita de aplicare este 1 martie 2012, fiind necesare cunostinte foarte bune de limba engleza.

Cehii cauta 30 de sudori piese de otel, termenul-limita de aplicare fiind 31 martie 2012 si cunostinte de limba ceha/engleza/rusa/slovaca.

In Belgia sunt disponibile numai 10 locuri de munca, dintre care 5 pentru postul de asistent medical, cu termen de aplicare pana la 30 martie, blegienii solicitand cunostinte bune de limba franceza, 2 posturi de inginer constructor-manager de proiect, pentru care termenul-limita de aplicare este 29 februarie si pentru care se cer cunostinte medii de limba engleza, se mai cauta 2 lucratori calificati in marmura (termen-limita pentru aplicare  – 29 februarie 2012, cunostinte de limba franceza/ Italiana/spaniola/engleza) si un licentiat in comert-poliglot (termen-limita pentru aplicare  – 29 februarie 2012, cunostinte bune de limba franceza, engleza, olandeza si germana).

Comentarii

comentariu

About the Author

-