Published On: mar, Feb 14th, 2012

Legea se aplica si la nivel inalt

Share This
Tags

Primarul comunei Rosiori din judetul Braila, Neculai Soceanu, va fi amendat pentru neindeplinirea atributiilor pe situatii de urgenta potrivit Legii 481

Situatia batranului din satul Pribeagu, nu l-a miscat pe primarul comunei Rosiori, care nici macar nu s-a ridicat de pe scaunul de la primarie pentru a ajuta echipajele ISU si SAJ sa ajunga urgenta sesizata. Pentru a putea acorda ajutorul solicitat batranului, echipajele s-au chinuit sa ajunga in satul Pribeagu pe un drum ocolitor deoarece drumul comunal era impracticabil. De asemenea primarul comunei Rosiori nu a sarit nici in ajutorul echipajelor care au intervenit la salvarea batranului, afirmand ca nu are unde sa-i cazeze peste noapte.

“Am solicitat pentru cei patru lucratori de la ISU sa-i cazeze si pe ei o noapte in comuna Rosiori. Primarul a spus ca nu are loc sa-i cazeze. Intre timp am gasit noi de la Braila loc sa-i cazam, insa baietii au primit ordin sa plece catre Insuratei”, a precizat prefectul Dumitru Popa.

Pentru neindeplinirea atributiilor pe situatii de urgenta, primarul Neculai Soceanu va fi amendat de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila conform Legii 481 cu o amenda intre 2.000 si 5.000 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-