Published On: Soare, Feb 5th, 2012

DRUMURI BLOCATE: Informare ISU pentru 5 februarie 2012, ora 8.00

Share This
Tags

In urma fenomenelor meteorologice, ninsori si intensificari ale vantului, manifestate la nivelul judetului Braila, situatia în judet la ora 08.00, se prezinta astfel:

- drumuri nationale: DN 22 Braila – Ramnicu Sarat si DN 2B Braila sunt închise pe teritoriul judetului Buzau, iar pe teritoriul judetului Braila circulatia este restrictionata pentru autovehiculelor cu masa maxima autorizata mai mare de 3,5 tone;

- 3 drumuri judetene blocate partial:

- DJ 202A Gradistea – Racovita – M. Koglaniceanu – Ariciu – Gulianca;

- DJ 202G Cuza Voda – Salcia Tudor – DJ 202 A

- DJ 211 Dudesti – Tataru – Rosiori

Pe drumurile judetene enumerate se actioneaza cu 13 utilaje.

- se fac traversari cu BAC-urile la trecerile spre IMB si localitatea Smardan din judetul Tulcea,  în conditii de iarna pentru urgente medicale. Pe fluviul Dunarea curg sloiuri pe o suprafata de cca. 90%;

- toate localitati sunt alimentate cu energie electrica.

Inspectoratul de Politie al Judetului Braila a amplasat filtre de informare la iesirea din municipiul Braila pe DN 2B, DN 21, DN 22, DN 23 si în localitatile Baraganu, Mihai Bravu, Cuza Voda, Surdila Greci si Gradistea.

O pacienta de 75 de ani, din localitatea Titcov (comuna Frecatei), care prezenta dureri abdominale si se sufoca, fiind si sub tratament de dializa la domiciliu, pentru care s-a solicitat un elicopter pentru transportul la UPU Braila, a fost transportata cu o ambulanta pana la bac, trecerea realizandu-se cu împingatorul ,,Traian”, asigurat de  Termocentrala Braila. Transportul acestora de pe nava s-a realizat de un echipaj SMURD catre echipajul SAJ care a asigurat transportul la UPU Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-