Published On: lun, Feb 6th, 2012

In dulcele stil romanesc, 41 de braileni au mintit pentru a primi subventii la caldura

Share This
Tags

In urma controalelor la 191 de braileni care au beneficiat de ajutoare la incalzire, inspectorii de la Asistenta Sociala au descoperit 41 de cetateni care au mintit in declaratiile depuse la primarie cum ca nu au niciun venit.

“Au inceput controalele la anchetele sociale de ajutoare pentru incalzire la diverse forme, de exemplu din 191 de anchete sociale realizate, 42 de anchete sociale se vor solutiona cu incetarea acordarii ajutorului dand dispozitie de recuperare a sumelor incasate necuvenit. Deci au fost in continuare oameni care din varii motive desi au fost atentionati au dat declaratie pe propria raspundere ca indeplinesc conditia. De la inceput eu am spus ca dupa verificari probabilitatea va fi de 60%. Principalele motive au fost ca detin autoturisme de peste 600 cm cubi, sau detinerea unui imobil in afara celui de locuit. Au fost cazuri in care aveau doua imobile si care au cerut ajutor”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

In aceasta iarna, au fost depuse la Directia de Asistenta Sociala peste 6700 de cereri de ajutoare la gazele naturale cu aproape 1500 mai putine decat in anul precedent. Si la lemne si carbuni s-a inregistrat o scadere de peste 500 de cereri, energia electrica fiind singura pe plus cu aproapte 900 de cereri peste numarul care a fost depus anul trecut.

Comentarii

comentariu

About the Author

-