Published On: vin, Feb 17th, 2012

In 2011, deputatii au “dormit” pe 17 milioane de lei

Share This
Tags

Alesii romanilor pentru Camera Deputatilor au cheltuit in anul 2011 peste 32 de milioane de lei pentru diurna, convorbiri telefonice, transport, cazare si deplasari externe.

La Camera Deputatilor, conform situaţiilor publicate de Camera, cele mai mari cheltuieli de anul trecut au fost reprezentate de cazarea deputaţilor (17,1 milioane de lei), deplasarile acestora la lucrarile Parlamentului (4,3 milioane de lei) si deplasarea deputaţilor in circumscripţiile electorale (3,3 milioane de lei).

Deputatii, potrivit datelor culese din acelasi raport, au vorbit de 356.000 de lei, in timp ce pentru transport s-au cheltuit peste 5.000.000 de lei.

Pentru deplasarile in strainatate in 2011 ale delegatiilor Camerei s-au cheltuit peste 1.900.000 de lei, cea mai scumpa deplasare externa fiind cea efectuata in China de o delegatie a Comisiei de munca a Camerei formata din patru persoane, pentru care s-au cheltuit peste 71.000 de lei, in aproape noua zile.

La cheltuielile cu diurna, telefoanele mobile, transportul, cazarea si deplasarile externe ale deputaţilor se mai adauga si cele cu salariile lor si ale personalului angajat in cadrul birourilor parlamentare si pentru bunurile si serviciile pentru cabinetele parlamentare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-