Published On: lun, Feb 20th, 2012

Hotul din biserici, arestat preventiv

Share This
Tags

In ziua de 16.02.2012, M.L. a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva, pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si tentativa la furt calificat. Parchetul a promovat propunerea, a pus in miscare actiunea penala fata de M.L. si a sesizat instanta de judecata care a respins propunerea, dispunand punerea in libertate a invinuitului, in momentul expirarii ordonantei de retinere.

Ca urmare a recursului formulat de Parchetul de pe langa Judecatoria  Braila, Tribunalul Braila a dispus arestarea preventiva a celui in cauza, pe o durata de 29 zile, incepand cu data de 17.02.2012, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, in forma continuata.

Braileanul a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

Reamintim ca politisti din cadrul Politiei Municipiului-Biroul Investigatii Criminale, in urma activitatilor specifice desfasurate, l-au identificat pe M.L. (26 de ani), din Braila, suspectat de comiterea a doua fapte penale inregistrate, initial, cu autori necunoscuti.

Acestuia i s-a probat comiterea unui furt, in noaptea de 9 spre 10 februarie a.c., in dauna unei capele din municipiu, si a unei tentative la furt comise la data de 12.02.2012, in dauna unei biserici din Braila, prejudiciul total cauzat fiind de 900 de lei.

La data de 15.02.2012, pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si tentativa la furt calificat, fiind retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-