Published On: mie, Feb 1st, 2012

Dosare penale pentru furturi din supermarket

Share This
Tags

Marti, la orele 11.30, un agent de paza din cadrul unui supermarket din Braila a sesizat la Politie, printr-un apel la numarul unic de urgenta 112 faptul ca o femeie a sustras bunuri de pe rafturile unitatii.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de politisti de la Politia Municipiului Braila care a identificat-o pe braileanca O.A. (58 de ani), iar in sacosa pe care aceasta o detinea s-au gasit mai multe produse alimentare, in valoare totala de 19,72 de lei.

Pe numele ei a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat integral.

Tot marti, [n cursul serii, un alt agent de paza din cadrul unui alt supermarket din municipiu a sesizat Politia cu privire la faptul ca doi tineri au sustras din unitate mai multe produse.

La fata locului s-a deplasat o echipa din cadrul Politiei Municipiului care i-a legitimat si identificat pe suspectii A.G. si F.G., ambii din Braila, care aveau asupra lor bunuri in valoare de 29,98 de lei.

Cei doi au fost condusi la sediul Politiei Municipiului unde li s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat in totalitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-