Published On: vin, Feb 24th, 2012

Dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor

Share This
Tags

La data de 23 februarie 2012, la orele 16.35, politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase s-au sesizat din oficiu despre faptul ca, pe DN 2B, intre localitatile Lacu-Sarat si Silistraru, a oprit un autoturism inmatriculat in Bucuresti, din care o persoana a scos o arma.

Autoturismul in cauza a fost oprit in localitatea Surdila Gaiseanca de  catre politisti de la Politia orasului Faurei, stabilindu-se ca persoana respectiva se numeste A.C. (51 de ani), din comuna Ciolpani, judetul Ilfov.

Politistii au gasit in masina o arma letala, marca UM Cugir, de calibru 5,6 mm, si incarcatorul aferent in care se aflau 5 cartuse nepercutate.

Acesta nu avea permisul de arma asupra lui, insa in urma verificarilor s- stabilit ca detine permis de arma eliberat la 16.01.2012, de I.P.J. Ilfov, pentru arma in cauza, dar permisul ii confera doar dreptul de detinere la domiciliu sau resedinta, nu si de port si folosire.

Arma si cartusele au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, conform Codului Penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-