Published On: joi, Feb 23rd, 2012

Divortul si mortalitatea, in crestere la Braila

Share This
Tags

Starea de sanatate a populatiei Judetului Braila si calitatea vietii sunt reflectate pe de o parte de indicatorii demografici si pe de alta parte de indicatorii de incidenta si prevalenta ai bolilor transmisibile, netransmisibile, bolilor profesionale si ai celor determinate de factorii de risc din mediul de viata al populatiei.

Potrivit datelor centralizate la Directia Regionala de Statistica Braila se contorizeaza evolutia negativa a numarului de locuitori ai judetului Braila dat fiind faptul ca numarul avorturilor este mai mare fata de cel al nou-nascutilor.

Potrivit statisticilor facute publice de cei de la DRS Braila, in luna decembrie a anului 2011 numarul nou-nascutilor a fost de 205, pe cand la polul opus, numarul persoanelor decedate a fost de 423.

Potrivit celor de la Directia Regionala de Statistica Braila, in luna decembrie a anului 2011, numarul divorturilor a fost mai mare decat cel al casatoriilor, in acea luna inregistrandu-se un numar de 59 de casatorii, mai putin cu 27 fata de luna noiembrie, pe cand instanta a pronuntat un numar de 76 de divorturi in decembrie 2011, cu 33 mai multe fata de luna precedenta.

Analiza generala pe anul 2011 arata un lucru cutremurator, numarul nou-nascutilor fiind de 3035 iar cel al deceselor de 4675, inregistrandu-se astfel un spor negativ de -1640. Totodata la nivelul judetului Braila in 2011 s-a inregistrat un numar de 12 nascuti decedati si un numar de 38 de decese sub un an.

Comentarii

comentariu

About the Author

-