Published On: Soare, Feb 26th, 2012

Divergente intre Becali si membrii PDL

Share This
Tags

Presedintele PNG George Becali a declarat, sambata, ca membrii PDL care au spus ca PNG si PP-DD n-ar trebui sa fie parte dintr-o viitoare miscare populara “sunt oameni care nu au facut nimic nici in viata, nici in politica”.

“Presedintele Traian Basescu si oamenii capabili din PDL, care cunosc politica, isi dau seama ca nu au nevoie de un om care citeste doua carti si pe care nu-l asculta nimeni de fapt, la televizor, cand spune el ce a invatat in cartile alea si care nu are nimic in buzunar – si ma refer aici nu la bani, ci la acel capital politic- si care nu aduce voturi, si care nu foloseste miscarii politice. Oamenii care cunosc politica isi dau seama ca au nevoie de oameni care aduc voturi, care au voce ascultata de catre populatie. Si sa fii fraier sa nu-l atragi pe Becali, care la ora asta are un 5-6% fara sa ma chinui prea mult”, a comentat Becali.

El i-a criticat dur in acest context pe fostul ministru Toader Paleologu si pe europarlamentarul Cristian Preda.

“Becali indruga verzi si uscate. Singura contributie pozitiva a lui Becali la politica romaneasca ar fi tacerea. Dupa ce a distrus Steaua este regretabil ca vrea sa isi puna amprenta asupra politicii. Parlamentul European l-a plasat in grupul nefrecventabililor, alaturi de Vadim si Severin. Ar fi bine sa avem si in Romania aceasta categorie. Am putea numi categoria «mai bine taci!»”, a declara europarlamentarul Cristian Preda.

Comentarii

comentariu

About the Author

-