Published On: Soare, Feb 12th, 2012

Dezbateri in USL Braila privind alegerile locale

Share This
Tags

Discutiile USL privind alegerile locale se desfasoara de ceva timp la Braila, cele trei partide politice care fac parte din Uniunea Social Liberala, mergand pe principiul ca cel mai bine clasati in sondaje vor fi candidatii din partea USL.

Presedintele Partidului Social Democrat, al organizatiei Judeteane Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat faptul ca se va merge pe liste comune dar ca nu exclude si posibilitatea unor candidaturi separate.

“Noi am discutat problema comunelor, candidaturile la primarii. Sunt fel de fel de pareri si sigur ca nu excludem si posibilitatea unor cadidaturi separate. Ca principiu, noi suntem in USL de principiul sa candideze atat la locale cat si la generale cel mai bine clasat. Vom continua discutiile saptamana viitoare si vom vedea ce se va mai intampla,” a precizat presedintele PSD Braila.

Acesta a sustinut faptul ca vor incepe sa faca sondaje in localitati, membri partidului sperand la castigarea a cel putin 25 dintre acestea, atat la primarie cat si in ceea ce priveste viceprimarii.

“Suntem pregatiti pentru orice, vom face sondaje de cum se termina zapada, vom face exact acolo unde noi credem ca trebuiesc facute si aici vorbesc de Bordei Verde, Faurei, Salcia Tudor, in mai multe localitati pentru a vedea cum stam. Vor fi mari discutii cand o sa ajundem la consilieri, acolo va fi o mare problema din punctul meu de vedere, pentru ca sunt prea multe orgolii si vor fi multe discutii ca si la parlamentare unde sunt mai putini dar sunt pretentiile mai mari. Noi ne-am facut temele ca sa spunem asa in ceea ce priveste candidaturile, o sa le discutam din nou pe fiecare candidatura in parte. Parerea mea si a colegilor mei este ca vom castiga in jur de 25 de localitati, asa cum vedem noi lucrurile astazi, vorbesc pentru partea de primarii, daca o sa mai luam niste primarii in alte localitati ramane de vazut, dar in acestea 25 majoritatea vor fi si vice-primari ai Partidului Social Democrat,” a conchis Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-