Published On: mie, Feb 8th, 2012

Cutremur: s-au schimbat hotii cu prostii

Share This
Tags

- Daca Executivul ramane-n componenta asta, anuntata pe surse, suntem de rasul curcilor. Tactica pedelista, de retragere a greilor in Modrogan si concentrarea lor pe campania electorala, in ideea ca media nu-i va toca pe alde nimeni in drum aia nominalizati, o ajuta oarecum partidul, dar n-are nici o legatura cu guvernarea, fie ea buna sau proasta. Alde Boghicevici, Fuia, Baba, Nazare, Mustea, Petrescu sau Vass nici macar n-au invatat sa mearga bine pe strada.

S-au mai intalnit mai serios cu administratia Dragoi (baiat destept, din tata celebru si bine plasat, dar foarte departe de imaginea de Friedmann care i se deseneaza-n carbune) si cu Berca (activist destoinic, traseisit politic plat in discurs si activitate politica). Mai lipsesc Visan, Popoviciu. Spanu, EBa si cu Syda, dar oricum au schimbat hotii cu prostii.

- seful desemnat si ingamfat al acestei adunaturi caricaturale se tot chinuie, cu sprijinul uneltelor infiltrate in presa, sa-si coafeze trecutul. Faptul ca toti ineptii molfaie vorbe mari cu restructurarea pe model occidental a SIE nu-l face nici mai alb, nici mai priceput. Apartenenta la structura centrala a tineretului comunist ramane, orice scamatorii ar face, la fel cum sunt de neuitat si efuziunile scrise catre Ceausescu, mizeria cu Fundatia Gojdu si apartenenta la zona de protectie si promovare Soros. La fel si legaturile lucrative cu Corina Vintan. Ar fi chiar de un cinism feroce ca PR-ul Rosiei Montane sa ajunga, iar, cu acte-n guvern.

- In timp ce lumea sta ca proasta, cu ochii beliti in galbenul de pe plasme, asteptand sa afle vreo semetie, Kovesi executa indicatia lui Basescu si-i mai da un interimat de sase luni lui Morar la DNA. Daca nici asta nu-i o proba ca tara asta e stapanita prin teroare, cu procuratura si serviciile, eu sunt prim solist la Balsoi Teatr.

Comentarii

comentariu

About the Author