Published On: joi, Feb 9th, 2012

Consiliul Judetean sustine si in 2012 IPJ Braila

Share This
Tags

Proiectul de hotarare privind aprobarea Protocolului de cooperare de interes public  intre Consiliul judetean Braila si Inspectoratul de Politie al Judetului Braila, in vederea imbunatatirii climatului de ordine si securitate civica in anul 2012 a fost votat in unanimitate la ultima sedinta a Consiliului Judetean Braila, astfel incat IPJ Braila va beneficia in continuare de sprijinul institutiei.

Presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, a tinut sa le multumeasca consilierilor pentru votul primit si si-a exprimat dorinta de a continua parteneriatul cu IPJ Braila, pentru a asigura securitatea si linistea atat in judet cat si in municipiu.

“Noi am mai avut astfel de parteneriate, dorim sa le continuam. Am prevazut bani in buget si in anul 2012 pentru a completa ceea ce inseamna dotarea Inspectoratului Judetean de Politie. Multumesc consilierilor care prin votul dat pentru aprobarea bugetului au consimtit si faptul ca sunt de acord cu aceste sume. Atat timp cat avem liniste in judetul Braila sigur ca vom face si in viitor astfel de plasamente pentru ca, pana la urma, ne asiguram noua securitatea si linistea, atat in municipiul, cat si in judetul Braila,” a declarat presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu.

Comisarul Adrian Gluga a tinut la randul lui sa multumeasca consilierilor pentru sprijinul acordat in 2011 si spera la o colaborare buna si in acest an. “Multumesc conducerii Consiliului Judetean pentru sprijinul acordat in anul 2011. Sper ca in 2011 sumele chiar au contribuit la performantele noastre profesionale si as enumera scaderea infractionalitatii grave si mentinerea la acelasi nivel a delincventei stradale,” a precizat comisarul Adrian Gluga.

Comentarii

comentariu

About the Author

-