Published On: joi, Feb 9th, 2012

Circulatie ingreunata pe strazile municipiului

Share This
Tags

Zapada le-a dat batai de cap brailenilor dar si autoritatilor, care de doua nopti actioneaza pentru a duce zapada din municipiu in afara acestuia.

“Orasul nu a fost blocat, am avut cateva zone care daca nu mergeam toata noaptea pe ele se blocau, in spatele Spitalului Judetean, pe Randunicii si toata zona aceea, toate iesirile, Baldovinesti, Focsani, Ramnicu Sarat la fel se trecea dar se punea la loc. Am inceput sa mai si caram zapada din oras, dar o facem noaptea pentru ca sunt masini mari, ieri noapte au fost mai bine de 20 de masini mari care au carat si 12 incarcatoare, dar este o cantitate foarte mare de zapada,” a declarat edilul Brailei.

Totodata, traficul greu se face si din cauza zapezii dar si a cetatenilor care nu inteleg ca utilajelor de deszapezire le trebuie spatiu pentru a actiona, acestia lasandu-si masinile pe marginea soselelor.

“Rugamintea mea la posesorii de autoturisme este sa si le deszapezeasca si sa le miste din sosea. De doua zile trec politistii locali si le bat in usa si i-au rugat sa dea zapada si sa ia masinile pentru ca am vrut sa deszapezim Grivita de la Calarasi pana in Scolilor, am blocat strada azi-noapte intre cele doua si am facut curat, in seara asta o sa continuam pe Grivitei intre Scolilor si Republicii. Avem pe Bulevardul Independentei masini lasate de trei saptamani, eu nu pot sa inteleg nici grija fata de bunul personal, ca e masina totusi.  Oamenii sunt nemultumiti ca strazile din cartiere nu sunt curatate. Ei trebuie sa inteleaga ca sunt prea inguste pentru a intra un utilaj de deszapezire si actionam cu ce putem, de asemenea in curtile interioare ale blocurilor, in parcari, putem merge pe o alee cat de cat, dar dupa aceea fiecare vine si da zapada de la masina lui in alee si nu facem nimic,” a declarat primarul municipiului.

Pana in acest moment autoritatile au actionat pe principalele strazi din municipiu iar primarul Aurel Simionescu le cere cetatenilor sa fie ingaduitori si sa inteleaga ca utilajele de deszapezire nu pot intra pe strazile din cartiere si ca se actioneaza si acolo dar mai greu. “Eu sunt relativ multumit ca strazile mari sunt aproape bune, dar ele puteau sa fie si mai bune, pe de o parte datorita interventiilor, pe de alta parte datorita masinilor care sunt lasate pe marginea drumurilor, si sper ca pana duminica sa fie lucrurile cat de cat lamurite, nu o sa fim la asfalt  pe toate strazile dar macar pe strazile care se circula mai mult, macar pe acestea sa le avem curatate. Aceste momente de criza ne arata si lipsurile pe care le avem,” a sustinut primarul Aurel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-