Published On: mar, Feb 21st, 2012

Circ in Camera Deputatilor

Share This
Tags

Prezenta unor deputati ai Opozitiei in balcoanele Camerei Deputatilor, care vociferau,  a declanșat protestul democrat-liberalului Gheorghe Tinel, care a cerut   presedintelui Camerei, Roberta Anastase, sa ia masuri impotriva scandalagiilor, iar in replica, Marian Neacsu (PSD) a spus este vorba despre deputati in exercitarea mandatului.

Gheorghe Tinel i-a solicitat Robertei Anastase, care conducea sedinta de plen, sa ia masurile necesare impotriva persoanelor aflate la balcoanele salii, aratand ca acestia “se manifesta ca pe stadion”. El a aratat ca Regulamentul Camerei prevede ca persoanele care asista la sedinta trebuie sa se abtina de la a se manifesta.

“Va rog sa luati masurile necesare, pentru ca nu suntem pe stadion, pe o arena de sport. Sa pastram un cadru decent de dezbatere, chiar daca opozitia nu vrea sa participe”, a spus Gheorghe Tinel.

In replica, deputatul PSD, Marian Neacsu, a spus ca persoanele de la balcon sunt “deputati in exercitarea mandatului”. “Vociferarile din sala dovedesc ca va deranjeaza ca sunt mai multi deputati in balcoane decat in sala”, a adaugat Neacsu.

Presedintele Camerei, Roberta Anastase, a spus ca trebuie depasit acest moment, care nu face bine nici puterii si nici opozitiei.

“Sa nu exageram, sunt mult mai putini la balcoane, dar mult mai galagiosi. Sa ne concentram pe lucrari si sa depasim acest moment, care nu face bine nici puterii, nici opozitiei”, a spus Anastase.

Comentarii

comentariu

About the Author

-