Published On: mar, Feb 14th, 2012

Brailean cercetat pentru savarsirea mai multor furturi

Share This
Tags

Politistii au extins cercetarile cu privire la braileanul M.V., care a fost depistat in timp ce intentiona sa sustraga combustibil din rezervorul unui tir, si au stabilit ca, in perioada noiembrie 2011-ianuarie 2012, singur, a sustras lame stergator, capace ornament si combustibil din rezervorul a patru autoturisme, parcate pe raza municipiului Braila.

Initial, cauzele au fost inregistrate cu autori necunoscuti.

Pe numele braileanului a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, dosar care a fost inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, care a confirmat propunerea de incepere a urmaririi penale facuta de politisti.

Prejudiciul total cauzat este de 700 de lei si a fost recuperat in proportie de 20 %.

Cercetarile continua cu autorul in stare de libertate, pentru stabilirea intregii activitati infractionale a lui.

Reamintim ca, in noaptea de 20 spre 21 ianuarie a.c., la orele 22.30, in urma unui apel 112, politisti din cadrul Politiei Municipiului au fost dirijati de ofiterul de serviciu din cadrul I.P.J. Braila sa se deplaseze pe strada Deva, unde o persoana necunoscuta incerca sa sustraga combustibil din rezervorul unui autotir.

Deplasati imediat la fata locului, politistii i-au identificat pe suspectii M.V. si M.D., ambii din municipiu, care se aflau langa un autotir care apartine lui C.A..

Suspectii au fost condusi la sediul Politiei Municipiului in vederea continuarii cercetarilor sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-