Published On: mar, Feb 28th, 2012

Braila zguduie Ploiestiul – CSM Ploiesti – HC Dunarea Braila 24-30 (14-16)

Share This
Tags

* Loredana Iancu si Gabriela Dobre aduc doua puncte la Braila *

Echipa antrenata de Ioan Baban a stat in mainile Loredanei Iancu care pe parcursul meciului a avut 13 interventii finalizate cu gol dar si in mainile portarului Dobre care a aparat 4 lovituri de la 7 metri si a avut peste 10 interventii.

Emotiile cu care au plecat de acasa nu s-au vazut pe teren, gruparea de la Dunare dominand pe tot parcursul meciului, dand gol chiar si cu un om in minus.

Jucatoarea cu numarul 3 a fost suflul de care Braila a avut nevoie in aceasta partida, apararea ploiestencelor fiind net inferioara atacului Loredanei Iancu, aceasta marcand chiar si de la 11 metri.

Greselile gazdelor au ajutat echipa braileana care a intrat la vestiare cu un avantaj de 2 puncte, dupa ce Iancu a inscris jumatate din golurile din prima repriza, scorul de la pauza fiind de 14 la 16 pentru oaspete.

Cu toate ca s-a aratat ingrijorat in prima parte a jocului, Ioan Baban a reusit la pauza sa-si motiveze fetele si repriza a doua a fost dominata de interventiile portarului Dobre, dar si de mingile dure aruncate de jucatoarele brailene. In ultimele 10 minute portarul-gazda a fost efectiv depasit de situatie, fiecare jucatoare braileana marcand  si ducand astfel diferenta la 6 goluri.

Incetul dar sigur profesorul Ioan Baban a construit o echipa de valori, o echipa care asta seara a zguduit Ploiestiul, aducand acasa puncte importante, scorul final fiind de 24-30 pentru Dunarea. Dupa aceasta victorie echipa braileana acumuleaza 21 de puncte si ameninta din ce in ce mai mult podiumul. Meciul din etapa urmatoare are loc sambata, 03 martie, unde echipa braileana intalneste pe teren propriu Universitatea Neptun Constanta.

Marcatori: Iancu-13, Horjea-5 (3 de la 7 m), Lobach-2,Yushchenko-4, Brot-4, Craciun-2.

Comentarii

comentariu

About the Author

-