Published On: joi, Feb 16th, 2012

Batut si cu banii luati

Share This
Tags

La data de 15 februarie 2012, la orele 5.55, ofiterul de serviciu din cadrul Politiei orasului Insuratei a fost sesizat, prin apelul de urgenta 112, de catre S.L. (25 de ani), din comuna Bertestii de Jos, cu privire la faptul ca fratele lui, S.C. (28 de ani), din aceeasi localitate, a fost lovit de un localnic care i-a mai sustras si banii din buzunar.

Cercetarile au fost demarate de politisti din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru si Politiei orasului Insuratei, care au stabilit ca partea vatamata, in timp ce se afla in incinta cafe-barului din localitate, in urma unui conflict spontan, a fost lovit cu pumnii in zona capului, in mod repetat, de catre barmanul localului, C.M. (39 de ani), care i-a sustras suma de 400 de lei din buzunarul pantalonilor.

Agresorul a fost retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunii de talharie, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

Ieri, barbatul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Insuratei, cu propunere de arestare preventiva, pentru fapta mentionata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-