Published On: vin, Feb 17th, 2012

Barbat inecat in apa Dunarii

Share This
Tags

In dimineata zilei de 15 februarie, la orele 8.30, politistii de la Biroul Judetean de Politie Transporturi Braila au fost sesizati de directorul unei societati comerciale din Braila, cu privire la faptul ca un angajat al societatii, in timp ce efectua serviciul de paza la punctul de livrare, situat pe malul stang al Fluviului Dunarea, in dreptul localitatii Stancuta, a disparut de la locul de munca, posibil sa fi cazut in apa fluviului.

In baza sesizarii, politistii de la transporturi si tehnicianul criminalist din cadrul Politiei orasului Insuratei s-au deplasat la fata locului si au stabilit ca cel disparut este G.I. (43 de ani), din localitatea Stancuta. Din primele verificari a rezultat ca acesta a cazut in apa de pe pontonul de acostare al societatii la care lucra sau in timp ce incerca sa ajunga la bordul unui impingator acostat la respectivul ponton.

La solicitarea Primariei Stancuta si a conducerii societatii in cauza, politistii din cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi si Postul de Politie Transporturi Navale, cu ajutorul scafandrilor, au efectuat cautari in fluviu si, in apropierea locului disparitiei, a fost gasit si recuperat cadavrul barbatului.

Corpul neinsufletit a fost transportat la morga Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei exacte a mortii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-