Published On: joi, Feb 16th, 2012

Atentie la falsii binefacatori!

Share This
Tags

Odata cu debutul campaniilor de ajutorare a sinistratilor din zonele izolate de ninsori, autoritatile au semnalat faptul ca au aparut anumite persoane care profita de solidaritatea brailenilor care se arata dispusi sa faca donatii in bani sau alimente.

Astfel, primarul Aurel Simionescu aduce la cunostinta cetatenilor faptul ca ajutoarele se primesc numai in locurile special amenajate de catre institutiile statului si in niciun caz prin interpusi ai acestora, care solicita anumite sume de bani.

“Sunt oameni care umbla prin oras si care in numele unor fundatii, asocialtii, solicita sume de bani pentru a ajuta diverse persoane aflate in suferinta, in nevoie. Daca fac astfel de actiuni, ei au obliagatia sa ceara de la municipalitate, un aviz, un acord in legatura cu desfasurarea actiunii. Eu vreau sa spun pentru toata lumea ca nu am dat niciodata si nu vom da astfel de acorduri pentru ca exista persoane aflate in suferinta, dar ajutorarea lor nu se face batand din usa in usa si strangand cate 10-20 de lei,” a precizat primarul Aurel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-