Published On: mar, Feb 28th, 2012

Arestati preventiv pentru talharie

Share This
Tags

La data de 23 februarie a.c., la orele 6.00, politistii Sectiei 2 de Politie Rurala Chiscani au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, cu privire la faptul ca agentii de paza care isi desfasurau serviciul in incinta unei societati comerciale din  Braila, au surprins doua persoane care sustrageau mai multe cabluri dintr-o magazie a societatii. Pentru a-si asigura scaparea, suspectii i-au agresat pe cei doi agenti de paza care au avut nevoie de ingrijri medicale.

Politistii din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Chiscani, impreuna cu judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, au efectuat verificari si i-au identificat pe agresori. Acestia sunt H.L. (26 de ani) si M.D. (20 de ani), ambii din municipiul Braila, care s-au sustras cercetarilor.

La data de 27 februarie a.c., in urma activitatilor specifice desfasurate de politisti, acestia au fost depistati si prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunii de talharie.

Judecatoria Braila a emis pe numele lor mandate de arestare pentru 29 de zile, luandu-se masura incarcerarii in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-