Published On: mie, Feb 8th, 2012

Arestat preventiv pentru savarsirea a patru infractiuni

Share This
Tags

In cauza privind pe A.I. (34 de ani), din comuna Ulmu, cercetat si retinut pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice avand permisul de conducere retras si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice si refuz de a se supune recoltarii probelor biologice sau testarii aerului expirat, in vederea stabilirii gradului de alcoolemie, barbatul a fost prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Braila care l-a prezentat instantei de judecata, emitandu-se pe numele lui mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile.

Acesta a fost incarcerat  in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Braila.

Reamintim ca acesta, in noaptea de 5 spre 6 februarie, la ora 1.35, a fost depistat in trafic de politisti, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, din municipiu.

Intrucat emana miros de alcool si vorbea incoerent, politistii au intentionat sa-l conduca la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie, insa acesta a refuzat sa se supuna masurii.

A fost condus la sediul Politiei Municipiului, unde, in urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca are permisul de conducere retras in vederea anularii si ca autoturismul condus l-a sustras din curtea unei societati comerciale cu profil service auto, situat pe Calea Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-