Published On: mie, Feb 15th, 2012

Arbitrii care ne-au furat la meciul cu Corona Brasov au fost suspendati

Share This
Tags

“In sedinta din 30 ianuarie, Comisia Centrala a Arbitrilor a vizionat inregistrarea video a jocului oficial de Liga Nationala, feminin, desfasurat sambata, 21 ianuarie, in localitatea Brasov intre echipele ASC Corona Brasov si HC Dunarea Braila, arbitrata de cuplul Hendrea Stefan – Marta Ionut (MM), hotarand urmatoarele: suspendarea arbitrilor Hendrea Stefan – Marta Ionut (MM) pe timp de 6 (sase) etape, incepand cu data de 30 ianuarie, conform art. 84.2a din regulamentul CCA, 69.2 coroborat cu 12.3 din regulamentul disciplinar. De asemenea, arbitrii sunt retrogradeti din lotul de Liga A pana la sfarsitul anului competitional 2011-2012, conform art. 67.5 din regulamentul disciplinar”, este comunicatul postat pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Handbal.

Reamintim ca in etapa a XI-a echipa braileana a disputat meciul cu gruparea ASC Corona Brasov unde echipa brasoveana a fost sustinuta direct de arbitri pana in ultima seconda a partidei. Jocul agresiv al brasovencelor le-a impiedicat pe fetele noastre sa-si faca jocul obisnuit, iar cu cateva secunde inainte de terminarea meciului, arbitri nu au vazut o intrare dura la Lobach, care ar fi putut aduce echipa Braileana la egal, si ar fi putut pleca cu un punct de la Brasov dar, meciul s-a terminat in avantaj pentru echipa gazda, scorul final fiind de 22-21.

Cu toate ca cei doi arbitrii au fost suspendati, acest lucru nu aduce niciun beneficiu echipei Brailene, gruparea de la Dunare ramanand pe locul 5 cu 17 puncte dar doua meciuri in minus.

Comentarii

comentariu

About the Author

-