Published On: mar, Feb 21st, 2012

Angajatii Braicar, revoltati de conditiile de lucru

Share This
Tags

Brailenii care au vrut ieri dimineata sa se deplaseze folosind mijloacele de transport in comun ale Braicar au fost nevoiti sa apeleze la firmele private, de maxi-taxi, deoarece soferii Braicar au initiat un protest spontan care a durat mai bine de cinci ore.

Salariatii societatii de transport in comun sunt nemultumiti de conditiile de lucru si sunt satui de criticile care li se aduc din partea cetatenilor platitori de bilet. In aceasta iarna, soferii au realizat faptul ca autobuzele nu indeplinesc conditiile transportului de persoane, asa cum ar trebui el sa arate in 2012, intr-un oras european.

Parcul auto foarte vechi si numarul insuficient de autobuze sunt doar cateva dintre nemultumirile soferilor. Gravitatea problemei l-a determinat pe primarul Aurel Simionescu sa se deplaseze la fata locului si sa incerce sa rezolve problema pe cale amiabila, directorul Braicar SA, Cornel Sandulescu fiind nevoit sa solicite intrunirea Consiliului de Administratie. Primarul Aurel Simionescu a declarat ca subiectul salariilor va ramane deschis, avand in vedere ca peste o luna este programata inceperea negocierilor privind contractul colectiv de munca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-