Published On: Soare, Feb 19th, 2012

Actiune umanitara a politistilor braileni

Share This
Tags

Prin contributie voluntara, politistii romani au colectat bani cu care au fost cumparati de la Romsilva peste 700 de metri cubi de lemn, de diferite esente.

Materialul lemnos a fost deja donat familiilor sinistrate din judetele Vrancea, Buzau, Ialomita si Calarasi, iar astazi a fost distribuit sinistratilor din judetul Braila.

Astazi, 19 februarie 2012, Politia Romana a donat 160 metri steri material lemnos sinistratilor, persoanelor afectate de ninsoare si viscol din judetul Braila, care au stringenta nevoie de ajutor.

Politistii s-au deplasat in localitatile afectate de ninsoare si viscol, la 60 de familii nevoiase cu mai multi copii, persoane in varsta, majoritatea cu varsta de peste 70 de ani, bolnave, singure si fara mijloace de subzistenta, din localitatile Galbenu, Satuc, Jirlau, Visani, Caineni Bai si Plasoiu.

Camioanele incarcate cu material lemnos au fost transportate la sediul Politiei orasului Faurei, si au fost insotite de politisti din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si Inspectoratului de Politie Judetean Braila, transportate la adresele identificate de politistii din cadrul Sectiilor de Politie Rurala si descarcate direct in curtile oamenilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-