Published On: joi, Feb 23rd, 2012

Academia militara de tacatori de cuvant

Share This
Tags

Dupa ce Turcan s-a privatizat, Basescu si-a pus o tantica usor piti din rezerva de cadre a SNSPA sa taca mereu despre acelasi lucru. Angajata la 22 de ani la palat, decorata cavalera la 23, proprietara de firma de sondaje de opinie, fina cu Pieleanu si maritata-n cabinet la nea Viorel, tacatoare de cuvant la 26, misto cariera.

Eu nu am auzit-o graind pana acum si n-am fost plecat din galaxie, dar asta ar fi ultima bariera în calea nasterii unei noi stele. Si Turcan a tacut solemn vreun an si dupa aia s-a mascarit cu liderii opozitiei si cu tonomatele, si Ioana Muntean a avut nevoie de un an pana sa-si puna mainile-n solduri si sa strige ca o apucata. Sper ca macar Dan Suciu, un tip ok si cu buna ziua la el, sa ramana întreg la minte dupa experienta Palatul Victoria si sa nu bea apa dupa toti aproximativii si sfertodoctii din juru-i.

Gangavul ala de Lazaroiu face radio-televiziune pe banii studentilor de la Spiru Haret. De cand Bondrea a trecut cu arme si bagaje la UNPR, nici el nu mai e dinozaur comunist, nici orezaria lui nu mai e fabrica de diplome. Sper ca-l pune pe Turcan director, sa aiba si el un loc în cartea de munca unde sa poata fi poreclit ziarist.

Comentarii

comentariu

About the Author