Published On: Soare, Feb 26th, 2012

A fugit dupa ce a alimentat cu combustibil masina

Share This
Tags

In seara zilei de 22 februarie a.c., G.C., angajata a unei statii peco din municipiu, a reclamat la Politie ca un sofer a alimentat autoturismul cu combustibil (benzina), in valoare de 259,16 lei, fara sa achite contravaloarea acestuia, plecand din statie.

Cercetarile efectuate de politisti au stabilit ca autorul faptei este S.R., din municipiu, care a imprumutat autoturismul de la C.A., primind de la acesta si suma de 200 de lei pentru a-l alimenta cu carburant.

Ulterior, acesta a planuit sa alimenteze fara a plati si sa-i ramana banii primiti, iar pentru a ascunde numerele de inmatriculare a sustras doua placute de inmatriculare de la un alt autoturism.

Avand montate placutele cu numerele false de inmatriculare, a condus autoturismul pana in statia peco, unde a alimentat cu carburant in valoare de 259 lei si a plecat imediat fara a achita. Apoi a oprit intr-un refugiu pe Soseaua Buzaului, a schimbat placutele de inmatriculare false cu cele legale, dupa care s-a deplasat in zona Faleza Dunarii, a aruncat cele doua placute sustrase, apoi i-a inapoiat autoturismul proprietarului.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de furt calificat si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-