Published On: mie, Ian 4th, 2012

Tigarile moldovenesti, comercializate intens pe piata neagra braileana

Share This
Tags

Ieri, in jurul orei 10.00, o patrula de jandarmerie a depistat, la intrarea in Piata „Saraca”, o persoana care comercializa, ilegal, pachete cu tigari trecatorilor din zona. Asupra persoanei depistate, B. Niculina, in varsta de 33 ani, jandarmii au gasit un numar de 46 pachete cu tigari de diferite marci, o parte din acestea femeia tinandu-le intr-o caldare din material plastic, pentru a nu da de banuit.

|igarile, cu marcaje fiscale aplicate de Republica Moldova, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar persoanei depistate i-au fost intocmite actele de constatare, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Putin mai tarziu, in jurul orei 11.00, in timpul unei actiuni executate, un echipaj al Jandarmeriei Braila a depistat si un barbat care detinea tigari de contrabanda.

Cel in cauza, F. C., in varsta de 38 ani, a fost depistat la o intersectie din cartierul Nedelcu Chercea, jandarmii gasind asupra sa un numar de 34 pachete cu tigari, unele cu marcaje fiscale aplicate de Republica Moldova, altele fara niciun astfel de marcaj.

Si in cazul acesta, jandarmii au condus persoana la sediul inspectoratului, din strada Industriei, nr.1, unde i-au intocmit actele de constatare, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Unele din astfel de actiuni ale Jandarmeriei brailene, sunt ca urmare a unor sesizari primite la sediul inspectoratului nostru sau ca urmare a discutiilor pe care le poarta jandarmii cu cetatenii, in teren, in timpul misiunilor executate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-