Published On: mie, Ian 11th, 2012

Tanar fara permis, urmarit in trafic de politisti

Share This
Tags

Aseara, la orele 20.00, politistii Sectiei 3 de Politie Rurala Surdila Gaiseanca, aflandu-se în serviciul de patrulare pe raza localitatii Scarlatesti, comuna Ciresu, au observat un autoturism care rula cu viteza mare.

Ca urmare, s-a procedat la oprirea autoturismului în trafic, moment în care conducatorul auto a demarat în viteza pe strada Învatatorilor, din localitate, refuzand sa opreasca la semnalele regulamentare acustice si luminoase ale echipajului de politie.

In continuare, politistii au urmarit masina circa 500 metri, iar la un moment dat autoturismul a fost oprit brusc pe partea stanga a directiei de mers, in fata unui imobil de pe strada Invatatorilor.
Politistii au reusit sa-l legitimeze si sa-l identifice pe conducatorul auto, acesta fiind B.G. (26 de ani), din comuna Zavoaia.

In urma verificarilor s-a stabilit ca nu detine permis de conducere, motiv pentru care a fost condus la sediul sectiei în vederea audierii si efectuarii de cercetari cu privire la comiterea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fara a detine permis de conducere.
(A.N.)

Comentarii

comentariu

About the Author

-