Published On: joi, Ian 12th, 2012

Romania, partenera la “Saptamana Verde” de la Berlin

Share This
Tags

In perioada 20-29 ianuarie 2012 va avea loc la Berlin ce de-a 76 editie a Expozitie Internationale pentru Industia Alimentara, Agricultura si Horticultura- Saptamana Verde. La eveniment, Romania participa in calitate de partener ceea ce inseamna ca va beneficia de o mai buna vizibilitate si promovare pe piata germana. Datorita statutului sau de partener in organizarea acestei expozitii internationale, suprafata pavilionului romanesc va fi  de aproximativ 1000 metri patrati in incinta Complexului Expozitional Messe Berlin.
Deschiderea officiala  va avea loc  pe 20 ianuarie 2012 ora 7:45 in incinta standului. La manifestare va participa si ministrul roman al agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara. Trebuie precizat faptul ca participarea Romaniei la aceasta expozitie are loc prin intermediul Ministerului  Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), care sustine financiar deplasarea delegatiei, dar si costurilor aferente acestui eveniment. Firmele romanesti cu profil agro-alimentar  participante la “ Saptamna Verde” de la Berlin vor beneficia de o mai buna  promovare pe piata agro-alimentara a Uniunii Europene.
Desi, participarea la eveniment implica costuri mari, ea reprezinta pentru Romania o sansa in plus in lupta promovarii tarii la nivel european.

I.P

Comentarii

comentariu

About the Author

-