Published On: sâm, Ian 21st, 2012

Protestele continua si in comunitatea de romani din Spania

Share This
Tags

Biroul de presa al PSD Diaspora aduce la cunostinta cetatenilor romani ca sambata, 21 ianuarie, orele 12 si duminica intre orele 16:00 si 17:00 PSD Spania vor organiza proteste in fata Ambasadei din Madrid, respectiv Consulatele Romaniei din Zaragoza si Barcelona.

In acest fel, romanii plecati la munca in acest zone isi pot manifesta solidaritatea cu protestatarii din tara impotriva guvernului Boc si a presedintelui Traian Basescu. Manifestarea va fi pasnica si in semn de solidaritate cu protestatarii anti putere din Romania.

In cadrul intalnirii prealabile care s-a organizat cu romanii din Spania care si-au manifestat intentia de a participa la aceste proteste, cei mai multi dintre ei au declarat ca pozitia autoritatilor romanesti fata de romanii din Diaspora, nepasarea si risipirea resurselor si abandonarea romanilor din Diaspora de catre actualul ministru de externe, Theodor Baconschi, ii nemultumeste profound si, in consecinta, ei vor continua protestele si in zilele urmatoare in semn de solidaritate cu cei ce isi cer drepturile pasnic si in mod constitutional in tara si in alte comunitati de romani din strainatate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-