Published On: joi, Ian 26th, 2012

Protejata lui Boc foloseste forta contra manifestantilor romani din Barcelona

Share This
Tags

Regimul totalitar patronat de la Bucuresti se raspandeste mai nou si peste granitele tarii. Se pare ca abuzul nu este folosit doar contra manifestantilor pasnici din Piata Universitatii, ci si contra romanilor din Diaspora care duminica 22 Ianuarie, la orele 16:00, protestau pasnic in fata Consulatului Romaniei de la Barcelona.

Vazand ca numarul protestatarilor creste, seful misiunii diplomatice la Barcelona, consulul Cynthia Curt, protejata de la Cluj a premierului Boc, recent numita in aceasta functie, dupa merite doar de cei doi cunoscute, a luat decizia sa reclame la autoritatile catalane ca cetatenii romani, care demonstrau pasnic, ar fi vrut sa vandalizeze sediul Consulatului. In urma acestei reclamatii, politia a intervenit in forta, risipind manifestantii.

Astfel, deputatul PSD Cristian Rizea ii atrage atentia doamnei consul Cynthia Curt ca foarte curand va raspunde in fata legii pentru aceste abuzuri fara precedent.

Organizatia PSD Diaspora mai precizeaza ca daca domnul Boc ar aplica aceeasi unitate de masura ca in cazul Baconschi, doamna Cynthia Curt ar trebui demisa imediat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-