Published On: mar, Ian 3rd, 2012

PROGNOZA METEO: Temperaturi maxime de 13 grade

Share This
Tags

* Cum va fi vremea miercuri si joi

Miercuri vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada din an, cu temperaturi maxime cuprinse intre 3 si 13 grade si minime intre -4 si 4 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

In vestul, centrul si nordul tarii cerul se va innora treptat si mai ales seara si noaptea, local, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie si mixte la munte. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu ceata in zonele joase. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in zona inalta de munte.

In Bucuresti vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada din an, astfel incat temperatura maxima va fi de 10 – 11 grade, iar minima in jur de 0 grade. Cerul va fi variabil si vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Joi, in tara cerul se va innora treptat si mai ales seara si noaptea se vor semnala precipitatii pe arii extinse in jumatatea de vest a tarii si local in rest. Acestea vor fi mixte in Maramures si Transilvania si ploi in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales la munte, unde vor predomina ninsorile. Temperaturile maxime, in scadere in majoritatea zonelor, vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade.

Comentarii

comentariu

About the Author

-