Published On: Soare, Ian 1st, 2012

Prognoza meteo pentru inceputul de an: Temperaturi mai ridicate decat cele obisnuite pentru aceasta perioada

Share This
Tags

In primele zile ale lui 2012, valorile termice vor fi mai ridicate decat cele inregistrate in mod obisnuit in prima decada a lunii ianuarie, cu precadere la deal si la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Luni, 2 ianuarie, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord-vestul tarii si nordul tarii, unde, mai ales in prima parte a zilei, pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, mixte. Dimineata si noaptea, in zonele joase, izolat se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0-2 grade in nordul si estul Transilvaniei si 11-12 grade in Dealurile de Vest. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre -6 si 4 grade Celsius.

Marti, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an. Cerul va avea innorari in vestul si nordul tarii si izolat vor cadea precipitatii slabe, predominant ploi. In restul teritoriului cerul va fi variabil. In zonele joase se va semnala ceata, iar la munte va fulgui trecator si vantul va avea unele intensificari pe crestele inalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, mai scazute izolat in centrul teritoriului, in conditii de ceata persistenta. Temperaturile minime se vor situa intre -5 si 3 grade, mai coborate in depresiuni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-