Published On: lun, Ian 30th, 2012

Prins la furat in hipermarket

Share This
Tags

Ieri, in jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmerie care actiona in zonele periferice ale municipiului Braila, a fost sesizat cu privire la faptul ca un barbat a incercat sa sustraga produse din incinta unui hipermarket.
Jandarmii ajunsi la fata locului l-au identificat pe cel in cauza si au stabilit ca este Valentin G., in varsta de 22 ani.
Acesta, dupa ce a sustras din incinta magazinului mai multe produse (spray, servetele, aparat de ras, sistem de ras), a fugit incercand sa scape de agentii de paza ai societatii comerciale.
Pentru a nu fi prins, barbatul in cauza, la un moment dat, a impins un agent de paza care a cazut peste un alt client, care la randul lui, din inertie, a spart un geam al unei florarii din incinta complexului comercial.
Jandarmii au recuperat produsele sustrase si le-au predat societatii prejudiciate, iar persoana in cauza a fost condusa la sediul Jandarmeriei Braila unde i-au fost intocmite actele de constatare, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si distrugere.
Ana-Maria Niculescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-