Published On: joi, Ian 26th, 2012

Primul viscol, primele drumuri blocate

Share This
Tags

In urma fenomenelor meteorologice, ninsori si intensificari ale vantului, manifestate la nivelul judetului Braila, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila, pe drumurile nationale de pe teritoriul judetului nostru s-a actionat cu 12 utilaje pentru imprastierea de material antiderapant si indepartarea stratului de zapada. Din cauza viscolului puternic, DN 22, DN 2B pe teritoriul judetului Buzau au fost inchise de autoritati, DN 21 inchis pe teritoriul judetului Ialomita si DN 23 inchis pe teritoriul judetului Vrancea. De asemenea, s-a restrictionat circulatia autovehiculelor cu masa maxima autorizata mai mare de 3,5 tone pe DN 22 si DN 21.

In ceea ce priveste drumurile judetene, tronsoanele blocate partial erau DJ 221 Ianca – Sutesti, DJ 203 A, Visani – Caineni – Plasoiu, DJ 203 A Visani – Galbenu, DJ 203 A Visani – Galbenu, DJ 203 T Visani – Jirlau, DJ Insuratei – Yavoaia – Dudescu, DJ 211 B Baraganu – Victoria, DJ 203 Bratesu Vechi – Ulmu, DJ 211 B Baraganu – Tataru, DJ 211 A Viziru – Bordei Verde si DJ 221 Gemenele – Romanu. In privinta acestora s-a actionat pentru deblocarea sectiunii de drum sI reluarea circulatiei.

Trei localitati din judet respectiv Frecatei, Faurei Sat si Surdila Greci nu erau  alimentate ieri cu energie electrica deoarece vantul puternic a distrus reteaua de alimentare.

Inspectoratul de Politie al Judetului Braila a amplasat filtre de informare la iesirea din municipiul Braila pe DE 584, DN 2B, DN 22, DN 23 si in localitatile Viziru, Baraganu, Ianca intersectia cu DJ 211 Bordei Verde, Surdila Greci, Gradistea si Olaneasca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-