Published On: mar, Ian 10th, 2012

Primul antrenament din 2012 al echipei CF Braila

Share This
Tags

Dupa turul de campionat, echipa braileana de fotbal CF Braila a incheiat prima parte a sezonului  competitional 2011-2012 cu 23 de puncte. Acest lucru nu face decat sa-i bucure pe fanii echipei de la Dunare si sa creada in promovarea echipei in liga intai. Promovare, care de altfel este si obiectivul antrenorului Viorel Ion.

Pentru inceput de an, lotul s-a renit pe stadionul “Municipal” pentru primul antrenament la care au participat si jucatorii noi adusi. Pentru noua formula a echipei sunt in discutii jucatorii Gloriei Buzau: Prodan, Campeanu si fratii Pusca. Pe lista transferurilor se afla si portarul Gavrilas de la Astra II Giurgiu., dar si mijlocasul Marcu.

Formula finala a lotului trebuie sa se finalizeze  pana la sfarsitul saptamanii pentru a se  putea pleca in primul cantonament de pregatire din acest an, care se va desfasura la Sarata Monteoru. La sfarsitul lunii, echipa braileana va juca primul meci amical dupa care va urma un al doilea stagiu de pregatire la Izvorani sau Mogosoaia. (I.P)

Comentarii

comentariu

About the Author

-