Published On: joi, Ian 5th, 2012

Primele locuri de munca vacante pe anul 2012

Share This
Tags

La data de 4 ianuarie 2012, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila (AJOFM) a facut publica o noua lista a locurilor de munca vacante, disponibile la nivelul municipiului si judetului Braila.

Astfel, angajatorii braileni cauta agent de securitate, paznic, agent de vanzari, bucatar si ajutor de bucatar, patiser, receptioner si camerista pentru hotel, mecanic motoare navale, tabulator naval (vechime 3 ani) si mecanic auto, post pentru care se cere o vechime de 10 ani. De asemenea, se cauta un ingrijitor pentru Gradinita cu program prelungit nr. 42, termenul-limita de depunere a dosarelor fiind 18.01.2012, iar concursul va avea loc a doua zi).

Alte locuri de munca sunt in domeniul industriei textile, unde este nevoie de confectioneri asamblori articole din textile. In domeniul constructiilor din aluminiu, se cauta montatori asamblori de profile din aluminiu si geam termopan, iar pentru ambalare produse este nevoie de ambalator manual si muncitor necalificat in ambalarea produselor solide si semisolide.

Se mai cauta vanzator, sofer autocamion/masina de mare tonaj, manipulant marfuri, incarcator-descarcator si femeie de serviciu iar pentru absolventii de studii superioare, exista un singur post disponibil, acela de translator de limba turca.

Persoanele care sunt interesate de unul dintre aceste locuri de munca trebuie sa se prezinte la unul din sediile ANOFM din Braila, Faurei sau Insuratei cu actele de identitate, de studii si de calificare in original, carnetul de munca, in cazul persoanelor care provin din munca, si adeverinta medicala din care sa rezulte ca sunt apte de munca, sau ca au restrictii medicale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-