Published On: Soare, Ian 29th, 2012

Politistii braileni au retinut patru urmariti intr-o singura zi

Share This
Tags

In urma unei actiuni privind depistarea persoanelor urmarite in temei legal, politisti de la Sectia 5 Politie Rurala Viziru i-au identificat si retinut pe P.V. (34 de ani), din satul Lanurile, comuna Viziru, condamnat la 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de ultraj si lovire, C.I. (22 de ani), din satul Cuza Voda, comuna Stancuta, condamnat la 3 ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri, si C.M. (17 ani), din satul Cuza Voda, comuna Stancuta, condamnat la 2 ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Primii doi au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati si ultimul a fost depus la Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti.
De asemenea, in aceeasi zi, o escorta din cadrul I.P.J.Braila- Serviciul de Investigatii Criminale s-a deplasat la Aeroportul International Henri- Coanda, din Bucuresti, de unde l-a preluat pe C.M. (19 ani), din municipiul Braila, urmarit la nivel national si international, intrucat impotriva sa, la data de 21 iulie 2011, Tribunalul Braila a emis, in lipsa, mandatul de arestare preventiva, pe o perioada de 30 zile, pentru comiterea infractiunii de viol.

Acesta a fost arestat in Spania la data de 12 decembrie 2011, in vederea extradarii, iar vineri, 27 ianuarie a.c., a fost prezentat Tribunalului Braila, care a confirmat mandatul mai sus mentionat, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J.Braila.

Ana-Maria Niculescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-