Published On: joi, Ian 12th, 2012

Politistii braileni au depistat o minora data disparuta

Share This
Tags

In urma activitatilor desfasurate de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Biroul Urmariri, in ziua de 11.01.2012 , la orele 10.00 , a fost depistata, pe raza municipiului Braila, P.M. (13 ani), din Braila, care era urmarita la nivel national in urma solicitarii politistilor din cadrul IPJ Ialomita. Minora, la data de 29.12.2011, a plecat de la domiciliul tatalui ei, din satul Ion Ghica, comuna Ciulnita, judetul Ialomita, si nu s-a mai intors.

In prezenta mamei sale, care domiciliaza in municipiul Braila, fata a declarat ca, in perioada in care a lipsit de acasa, a locuit de bunavoie la domiciliul prietenului ei, A.C., din satul Ion Ghica, comuna Ciulnita, judetul Ialomita, nefiind victima niciunei infractiuni.

Minora a precizat ca, din data de 10.01.2012, locuieste impreuna cu mama sa si nu doreste sa se intoarca la tatal ei. S-a luat legatura telefonic cu judiciaristii de la IPJ Ialomita pentru a li se comunica situatia minorei si pentru a se solicita revocarea urmaririi la nivel national a celei in cauza.

Comentarii

comentariu

About the Author

-