Published On: lun, Ian 30th, 2012

Politica foarte proasta pe repede inainte

Share This
Tags

Basescu a avut iar o interventie cu poporul. Dincolo de povestile frumoase cu bancile austriece care nu-si scot banii din Romania si cu lupta lui cu multinationalele care-si relocheaza business-urile prin Asia, vorbarie multa si inutila, ca sa para un soi de om de stat.

Omul nu se mai face bine de importanta pe care si-o da. Singurul lucru cu adevarat demn de retinut e ca-i gata sa semneze orice oroare de tratat daca-l primesc si liderii zonei euro printre ei.

Ca orice complexat de propria-i statura publica, omu’ vrea sa fie bagat in seama de smecheri si se autoinvita in mijlocul lor. Parca-i blatist venit sa agate si sa bea gratis la chefurile din Regie. Nici nu vreau sa-mi inchipui ce s-ar fi intamplat in media daca Guvernul Nastase ar fi promovat pe Discovery, pe bani europeni, Tartasestii. In timp ce lumea degera-n strada impotriva regimului corupt, iresponsabilii astia ai lui Boc popularizeaza faimoasa comuna Margau, situata undeva in drumul de nicaieri spre niciunde si din care face parte satul Rachitele, iar majoritatea presei face misto subtire. Gretos!

Comentarii

comentariu

About the Author