Published On: mie, Ian 4th, 2012

Piesele de weekend la Teatrul “Maria Filotti”

Share This
Tags

Teatrul a devenit, in ultima vreme, una dintre cele mai placute modalitati de petrecere a timpului liber. Spectatorii care trec pragul teatrului sunt de toate varstele si din acest motiv si gama pieselor jucate este diversificata. In acest weekend, brailenii pot vedea una din piesele de exceptie programate la Teatrul “Maria Filotti”: “Sosesc deseara” de Tudor Musatescu, regia Mihai Bisericanu, care se joaca sambata, 7 ianuarie, la orele 18.00. Pentru duminica, 8 ianuarie, este  programata comedia ”Scandal in culise”, de Michael Frayn, regia Radu Nichifor, care se va juca la orele18.00.

Piesa “Sosesc deseara” este o comedie blanda de provincie cu parfum de epoca. Puiu, student la drept la Paris, este escrocat de o cocota pariziana si, avand nevoie de mai multi bani, vine urgent acasa sa ceara tatalui sau, insa acesta este neinduplecat: “Niciun ban in plus!” Baiatul a tocat destul, nu se stie pe ce, si nu mai absolveste facultatea aia odata.

Piesa “Scandal in culise” urmareste o trupa de actori britanici, isterici, dar plini de bunavointa, care sub indrumarea unui regizor stresat, se straduiesc sa parcurga drumul infernal de la o repetitie generala haotica, pana la cortina ultimei reprezentatii dezastruoase a unei comedii ieftine cu titlul “Gol si goala”.

Ambele spectacole se vor juca la Sala Mare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-