Published On: lun, Ian 16th, 2012

Perchezitii in Vadeni, Baldovinesti si Pietroiu

Share This
Tags

Politistii din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala, Politiei Municipiului si Politiei Transporturi, impreuna cu luptatori de la Serviciul de Interventie Rapida si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor de natura penala, in zonele cu potential criminogen de pe raza comunei Vadeni si a localitatilor componente.
Pe timpul actiunii, fortele participante au efectuat un numar de opt perchezitii domiciliare, pe raza localitatilor Vadeni, Baldovinesti si Pietroiu, ocazie cu care au fost depistate si conduse la sediul Politiei opt persoane cautate in cauze penale inregistrate cu autori necunoscuti.
Dintre acestia, suspectilor C.I. (18 ani) si D.M. (18 ani), ambii din comuna Vadeni, li s-a stabilit ca, in noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2012, i-au sustras partii vatamate Z.R., din aceeasi comuna, un numar de 14 saci cu seminte de floarea soarelui, prejudiciul fiind de 500 de lei si urmeaza sa fie recuperat. Totodata, celor doi li s-a mai probat ca, in noptile de 11 spre 12 decembrie 2011 si 25 spre 26 decembrie 2011, i-au sustras partii vatamate P.D., din comuna Vadeni, bunuri de uz casnic, in valoare totala de 650 de lei.
Pe numele celor doi tineri s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
De asemenea, au fost efectuate verificari la domiciliul lui B.G. (82 de ani), din localitatea Baldovinesti, comuna Vadeni, care fusese dat disparut din anul 2008, ocazie cu care s-a stabilit ca acesta a fost declarat decedat prin hotarare judecatoreasca.
(A.N.)

Comentarii

comentariu

About the Author

-