Published On: joi, Ian 5th, 2012

VIDEO – Perchezitii domiciliare la Visani dupa o rafuiala din noaptea de Revelion

Share This
Tags

La data de 1 ianuarie 2012, la orele 4.20, politistii Sectiei 3 de Politie Rurala Surdila-Gaiseanca au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de catre C.G., domiciliata in comuna Visani, cu privire la faptul ca, pe raza localitatii, a avut  loc un conflict intre mai multe persoane.

Imediat la fata locului s-au deplasat politistii care au desfasurat primele cercetari si au stabilit ca, in jurul orelor 1.00 si, apoi, la orele 4.00, localnicul T.S. (25 de ani), s-a deplasat impreuna cu trei persoane la un cafe-bar din localitate, unde un grup de tineri petrecea noaptea de Revelion.

Sub pretextul ca doresc sa cumpere tigari, cei patru barbati au incercat sa intre in local, avand intentia sa-l agreseze pe R.A., cu care avusesera un conflict mai vechi. Tinerii care se aflau in local au solicitat telefonic ajutorul altor persoane care petreceau la discoteca din apropiere.

Au raspuns solicitarii B.S., L.T. si S.I., care l-au agresat pe T.S. in fata discotecii, acesta suferind o leziune la buza pentru care a refuzat asistenta medicala. Unul dintre indivizii care il insotea pe cel lovit a mers si a alertat rudele cu privire la cele intamplate. Prin urmare mai multi indivizi au plecat spre discoteca, cu scopul de a se razbuna pe agresor, in drumul lor rupand scanduri din gardurile mai multor imobile si inarmandu-se cu obiecte contondente.

Cei care petreceau in local au parasit incinta, vrand sa evite un conflict direct, insa in fata barului intre cele doua grupuri s-a creat o altercatie pe timpul careia B.C., B.S. si L.T. au suferit leziuni corporale usoare.

La acea data, politistii si jandarmii care au ajuns imediat la fata locului, au dispersat grupurile si au luat masuri de asigurare a ordinii si linistii publice.

In aceasta dimineata, la orele 6.00, in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Faurei, efective sporite de politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale, Politia orasului Faurei si Sectia 3 de Politie Rurala Surdila Gaiseanca, cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului de Interventie Rapida, au descins concomitent in 9 imobile din comuna Visani, ocazie cu care au fost depistate 15 persoane suspectate ca au participat la scandal.

Astfel, au fost gasite si ridicate in vederea cercetarile mai multe obiecte contondente folosite la savarsirea faptelor (topoare, bete, cutite), fiind condusi la sediul IPJ Braila, pentru audieri si cercetari, localnicii M.R. (53 de ani), M.F. (26 de ani), M.S. (25 de ani), M.I. (24 de ani), T.N. (21 de ani), T.M. (21 de ani), B.A. (18 ani), B.D. (23 de ani), T.S. (25 de ani), B.C. (38 de ani), V.L. (38 de ani), D.M. (21 de ani), G.D. (22 de ani), N.I. (21 de ani) si M.V. (21 de ani).

Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente, port fara drept de arma alba in locuri publice si amenintare.

Sase dintre suspecti au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru infractiunile mentionate, iar maine, 6 ianuarie 2012, vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-