Published On: sâm, Ian 21st, 2012

PDL tine cu dintii de imagine: Corona Brasov – Dunarea Braila 22-21

Share This
Tags

De cate ori HC Dunarea joaca intr-un fief PDL-ist, rezultatul este cunoscut dinainte! Intr-o crancena lupta pentru a salva imaginea strategii PDL nu lasa nimic la voia intamplarii, asa cum a fost si jocul din Liga Nationala dintre Corona Brasov si HC Dunarea, aici pionii folositi fiind doi arbitri absolut penibili!

Revenind la joc, acesta a fost unul de mare angajament, echipa brasoveana, sustinuta direct de arbitri, aparandu-se agresiv si folosind arma contraatacului, HC Dunarea neputand sa-si faca jocul obisnuit. In acest fel, brasovencele au reusit sa termine prima repriza in avantaj: 14-9!

Repriza a doua a apartinut echipei noastre, care a inscris de 12 ori, fata de doar 7 reusite ale gazdelor, ajutate din nou, exasperant, de arbitrii intalnirii, care au stopat un parcurs fulminant al feteleor noastre, care au recuperat gol dupa gol, de la 16-14, 18-16, 22-20, 22-21, în ultimul minut. Egalarea si eventuala victorie a HC Dunarea nu s-a produs deoarce arbitrii nu au vazut faulturile extrem de dure la Adespii sau Brot si au oferit, ca si la Cluj, conducerii pedeliste o victorie de moral, ca doar o infrangere acasa le mai lipsea, dupa protestele zilnice din piata!

Dupa meci, antronorul Ioan Baban a delcarat: “Nu comentez arbitrajul, pentru ca au fost doi baimareni de-ai mei, însa cred ca au fost lasate prea multe faulturi dure, în urma unei aparari prea agresive a gazelor si ca se impuneau mai multe eliminari. Nu ne ramane decat sa mergem mai departe si sa evitam astfel de accidente”.

Satisfacuta de felul in care arbitrii au ajutat-o, Mariana Tarca, antrenorul principal al brasovencelor, s-a aratat multumita ca a castigat jocul si ingrijorata (oare de ce?!) de meciul de la Baia Mare, cu o echipa de zece ori mai slaba decat HC Dunarea!!!

Caseta tehnica

Corona Brasov (22):

Au marcat : Cristina Zamfir 6, Marilena Burghel 5, Camelia Hotea 5, Oana Pop 3, Mihaela Seifer 2, Adriana Istvan 1

Au jucat : Stancuta Guiu (Denisa Dedu)  -  Marilena Burghel, Laura Chiper, Claudia Din, Alina Sorodoc, Cristina Zamfir, Camelia Hotea (Oana Pop, Mihaela Seifer, Roxana Cherascu, Adriana Istvan)

Antrenori: Mariana Tarca, Dumitru Berbece

Dunarea Braila (21):

Au marcat : Andreea Adespii 5, Anastasia Lobach 4, Adina Brot 4, Liliana Craciun 3, Anastasya Yushcenko 3, Alina Horjea 2.

Au jucat : Gabriela Dobre (Elena Voicu) – Adina Brot, Anastasya Yushcenkoraciun , Andreea Adespii, Anastasia Lobach, Alina Horjea, Liliana Craciun (Raluca Irimia, Ramona Constantinescu, Loredana Iancu, Gabriela Perianu).

Antrenori: Ioan Baban, Cristian Preda.

Comentarii

comentariu

About the Author