Published On: joi, Ian 12th, 2012

Paznici controlati si sanctionati de politisti

Share This
Tags

In noaptea de 11 spre 12 ianuarie a.c., politistii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Biroului Ordine Publica au desfasurat o actiune pe linia respectarii prevederilor Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor.

In acest sens au fost executate controale tematice la un numar de 15 unitati asigurate cu paza proprie sau agenti de paza din cadrul societatilor specializate de paza, de pe raza municipiului Braila, urmarindu-se, in special, modul de executare a serviciului de catre personalul de paza si cunoasterea de catre acesta a consemnului general si particular al posturilor. In urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 300 de lei, conform legii amintite.

Deficientele constatate vor fi aduse la cunostinta conducerii unitatilor beneficiare, precum si conducerii unitatilor prestatoare de servicii de paza, urmand ca la urmatoarea abatere sa se procedeze la retragerea atestatelor personalului de paza in cauza.

Paznicii B.G. si C.N. au fost depistati dormind in timpul serviciului, agentul de paza C.A. a fost depistat in postul de paza in timp ce se afla  sub influenta bauturilor alcoolice, paznicul B.I. si agentii de paza G.C., B.I. si B.V. nu executau serviciul de paza conform consemnului postului. Toti au fost sanctionati cu amenda contraventionala, conform Art.48, din Legea 333/2003.

Comentarii

comentariu

About the Author

-