Published On: vin, Ian 20th, 2012

Patru tineri cercetati pentru infractiunea de furt si tainuire

Share This
Tags

In noaptea de 17 spre 18 ianuarie, persoane necunoscute au sustras curtea locuintei lui I.G., din satul Vultureni, comuna Ciresu, o drujba, o bormasina, un flex, un ferastrau electric, o bicicleta si mai multe alimente.

In urma cercetarilor desfasurate de politistii din cadrul Politiei orasului Faurei,  au fost identificati C.C. (33 de ani), B.R. (30 de ani), ambii din localitatea Rosiori, si P.M. (30 de ani), din localitatea Dudesti, ca principali suspecti ai furtului. Prejudiciul a fost recuperat integral si predat partii vatamate.

Fiind extinse cercetarile, politistii au stabilit ca fratele celui din urma, P.I. (22 de ani), din satul Vultureni, in noaptea de 8 spre 9 octombrie 2011, a patruns in imobilele a doi localnici si a sustras produse alimentare, in valoare de 400 de lei, bunuri care au fost recuperate partial de catre politisti si predate pagubitilor.

La momentul respectiv, partile vatamate nu au reclamat faptele la Politie.

Fata de P.I., P.M. si C.C. s-a luat masura retinerii pe o perioada de 24 de ore, fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila, pentru savarsirea infractiunilor de violare de domiciliu si furt calificat, fata de primii doi, si pentru savarsirea infractiunii de tainuire fata de ultimul.

Astazi, cei trei vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei, cu propunere de arestare preventiva.

Al patrulea autor, B.R., va fi cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de tainuire. (M.M.)

Comentarii

comentariu

About the Author

-